Запознајте го нaшиот тим


Автошкола Галеб има инструктори кои вршат обуки за сите категории


Владимир Тренчевски

Владимир Тренчевски

Инструктор

Инструктор за А1, А2, А, Б, БЕ, Ц, ЦЕ и Д категорија

Ивица Кузмановски

Ивица Кузмановски

Инструктор

Инструктор за Б и Ц категорија

Воја Бошковски

Воја Бошковски

Инструктор

Инструктор за Б категорија

Ласте Ангеловски

Ласте Ангеловски

Инструктор

Инструктор за Б, БЕ, Ц и ЦЕ категорија

Никола Спасиќ

Никола Спасиќ

Инструктор

Инструктор за Б категорија

Марко Тренчевски

Марко Тренчевски

Инструктор

Инструктор за А1, А2, А, Б, БЕ, Ц и ЦЕ категорија

Дарко Ацевски

Дарко Ацевски

Инструктор

Инструктор за Б категорија

Миле Тренчевски

Миле Тренчевски

Управител, стручен раководител и професор

Инструктор за сите категории

Бојан Тренчевски

Бојан Тренчевски

Администрација

Весна Кузмановска

Весна Кузмановска

Администрација

Кратко за нас

Автошкола Галеб е едукативен центар за професинално обучување на кандидатите до нивните посакувани возачки дозволи од страна на врвни инструктори

Целокупната посветеност е сконцентрирана на кандидатот со цел побрзо и по безбедно да дојде до возачката дозвола

Нашиот возен парк брои повеќе од 10 возила кои се редовно сервисираат според најновите стандарди

Секако големо внимание посветуваме на безбедноста во сообрајќајот, и се трудиме нашите кандидати да бидат што посовесни учесници.